Slaapritme verstoord door muggen

Iedereen heeft wel last van de muggen die in de zomerperiode allemaal weer verschijnen in onze slaapkamers en in het huis. Sommige mensen worden vaak gestoken door de muggen als ze eenmaal binnen zijn gekomen, anderen niet. Maar iedereen is het over eens dat de muggen de slaap verstoren. Door het steken maar ook door het vliegen door de kamer heen. Dat brengt veel irritante geluiden met zich mee. Alleen heeft niemand zin om in de avond op muggenjacht te gaan en meestal leggen we ons er dan maar bij neer dat ze aanwezig zijn. Maar waarom doen we dat als we ook gewoon Horren op maat kunnen nemen? Door Horren op maat te nemen kunnen de muggen niet meer binnenkomen om de nachtrust te verstoren.

Horren in verschillende vormen

Horren kunnen niet alleen in de slaapkamer worden geplaatst. Er zijn namelijk veel meer mogelijkheden. U kunt bijvoorbeeld een Hordeur nemen zodat ook via daar de muggen niet naar binnen kunnen komen. Deze Hordeuren en andere horren zijn allen Horren op maat gemaakt en dit is dus niet iets wat makkelijk in een winkel gekocht kan worden, dit is specialistisch werk. Horren op maat kunnen door verschillende bedrijven gedaan kunnen worden. Bij Luxaflex kunnen zij dit doen maar ze kunnen ook gordijnen of rolgordijnen op maat maken zodat u geen licht in uw kamer krijgt en een goede nachtrust krijgt.

Verschillende gordijnen en horren voor de slaapkamer

Er zijn verschillende slaapkamer gordijnen, rolgordijnen en horren die geplaatst kunnen worden in de kamer. Sommigen kunnen niet goed slapen als er een lichtinval te zien is in de kamer. Hiervoor zijn Duette Shades heel erg fijn. Dit zijn rolgordijnen op maat waarbij het licht niet naar binnen kan komen. De Duette Shades zitten namelijk op maat gemaakt tegen de kozijnen aan zodat de ruimte tussen het kozijn en het rolgordijn minimaal is gemaakt. Hierdoor wordt de nachtrust niet verstoord door licht dat van buiten kan komen. Duette Shades en andere rolgordijnen moeten echter dus wel op maat gemaakt worden, hierdoor moet er wel een specialist gecontacteerd worden die uw rolgordijnen voor u gaat opmeten.