Wie denkt aan glasmozaïek, denkt waarschijnlijk aan kleine, vierkante tegeltjes in een eenvoudige kleur. Zo zag glasmozaïek er immers jarenlang uit. Een klassieker in het assortiment, maar allesbehalve vernieuwend. Tot nu dan, want inmiddels zien we ook andere, exclusieve glasmozaïek voorbijkomen. Zo biedt Mozaïektegelwinkel.nl deze tegeltjes met aders van écht goud aan. Lees hieronder meer!

Dezelfde voordelen, in een nieuw jasje

Glasmozaïek is met reden al jaren een klassieker in de tegelwereld. Deze mozaïektegels zijn namelijk heel geschikt voor bijvoorbeeld de badkamer en het zwembad. Glasmozaïek is eenvoudig te verwerken, geeft een strak resultaat én is gemakkelijk schoon te maken. Praktisch, en nu dus ook prachtig! Want glasmozaïek heeft dan wel een ander jasje gekregen, de voordelen zijn natuurlijk hetzelfde gebleven.

Glasmozaïek met luxe finish

Bij Mozaïektegelwinkel.nl vind je meer dan zeventig soorten glasmozaïek, onderverdeeld in diverse series. Elke serie wordt gekenmerkt door een bepaalde eigenschap die de mozaïektegels hebben. Eén serie bestaat bijvoorbeeld volledig uit glasmozaïek met aders van écht goud: hoe chique? Daarnaast bevat een andere serie glasmozaïek met een parelmoeren finish – perfect om een accent in je interieur aan te brengen.

Wil je glasmozaïek op een groter oppervlak aanbrengen? Kies dan voor mozaïektegels in één tint, voor een wat rustiger geheel. Bij Mozaïektegelwinkel.nl vind je bijvoorbeeld glasmozaïek in meer dan dertig trendy basiskleuren, zoals terracotta en diverse pasteltinten – helemaal volgens de laatste trends op interieurgebied!

Verwerken en onderhoud

Glasmozaïek verwerken is relatief eenvoudig. Mozaïek wordt normaal gesproken op maat gezaagd, maar glasmozaïek is zo dun dat je het ook kunt knippen. Plaats je glasmozaïek op een plek waar het flink nat wordt, zoals een douche of zwembad? Gebruik dan een epoxyvoeg, zodat kalk de voegen niet aantast. Qua schoonmaak ben je ook zo klaar: we raden met name natuurlijke reinigingsproducten aan, zoals groene zeep en natuurazijn.