Wanneer u een bedrijf gaat bouwen en de loods daarvan is voorzien van een plat dak, dan wilt u er als directie van verzekerd zijn dat de dakbedekking goed is. Het plat dak zal de onderliggende machines, computers en het personeel moeten beschermen tegen de vele verschillende weersinvloeden waar we mee te maken krijgen. Het plat dak moet bestand zijn tegen stormen, regen, hagel, sneeuw, hitte en koude. Daarom kunt u uw platte dak laten bekleden met bitumen, zink, EPDM of kunststof. Wanneer u gaat zoeken op internet naar een goede dakdekker Den Bosch, dan komt u zeker ADODAK tegen. Voor het uitkiezen van het materiaal wat op het platte dak moet worden gelegd, kunt u eerst inlichtingen inwinnen. Kunststof is duurder dan EPDM, maar gaat wel langer mee. De extra kosten worden daardoor in de loop der jaren terugverdient. Het maakt in principe niet veel uit wat u kiest, u kunt ervan verzekerd zijn dat de gekozen dakbedekking goed wordt aangebracht door ADODAK.

Gebruik maken van een goede dakdekker Den Bosch

Wanneer u voor het aanbrengen van de dakbedekking op uw plat dak gekozen heeft voor ADODAK, dan weet u zeker dat u een goede dakdekker heeft. Ze werken al meer dan 15 jaar met een gerenommeerd dakdekkersteam voor het vervaardigen van nieuwe platte daken. Ook voor het herstellen van een plat dak bent u hierbij aan het juiste adres. De manier van werken is eerlijk, transparant en duidelijk. Omdat niet één dak hetzelfde is, krijgt u voor het aanbrengen van de dakbedekking eerst een gratis vrijblijvend advies. Bij ADODAK maakt het niet uit of het nu een woonhuis is, bedrijf, schuur of kantoorpand.

Dakreparatie Den Bosch

Wanneer u een lekkage op uw platte dak heeft, zou u kunnen proberen om het zelf te repareren. Het is de bedoeling dat u eerst de plaats van de lekkage moet zien te vinden. Dat is echter moeilijker, dan u misschien in eerste instantie zou denken. Wanneer u de plek niet kunt vinden, moet u voor de dakreparatie Den Bosch een ervaren dakdekker inschakelen. Wanneer ze bij u langskomen, zullen ze eerst het dak inspecteren en proberen de plek van de dak lekkage te vinden. Wanneer ook zij het niet kunnen vinden, zullen ze u aanraden om de dak bekleding in zijn geheel te vernieuwen. Wanneer u voor ADODAK gekozen heeft, zullen ze eerst een gratis blijvende offerte opmaken. Wanneer u de offerte goedkeurt, zullen ze met de dakreparatie Den Bosch beginnen. Wanneer ze klaar zijn, kunt u bij de firma een abonnement afsluiten dat ze jaarlijks het dak komen inspecteren. Ook zullen daarbij de goten en de afvoer worden schoongemaakt. Dat is een belangrijk onderdeel van de jaarlijkse inspectie. De waterafvoer moet goed in orde zijn.