Wanneer u jaren geleden een woning heeft gekocht met een zinken dakgoot, dan is het na zo’n lange tijd mogelijk dat uw dakgoot gaat lekken. Als dat het geval is, dan is het belangrijk dat u naar een oplossing zoekt. Wanneer de zinken goten lekken bij regenbuien, dan bestaat de mogelijkheid dat het lekkende water op uw buitenmuur terecht komt, in plaats van in de regenpijp. Door het nat worden van de buitenmuur, kan ook de binnenmuur nat worden, waardoor er na een verloop van een tijd schimmels in huis ontstaan. Die moet u voorkomen, omdat schimmels vaak giftig zijn.

Waarom een zinken dakgoot gebruiken?

Het materiaal zink gaat een lange tijd mee, omdat het is opgewassen tegen de elementen van de verschillende weersomstandigheden. Zinken goten houden zich goed bij regen, storm en ander noodweer. Is er een lek, dan is het gemakkelijk te repareren als het zink nog niet zo heel oud is. Het materiaal zink heeft een goede prijs-kwaliteitverhouding. Een reparatie kan over het algemeen snel worden uitgevoerd door een ervaren loodgieter. Zinken goten zijn licht in gewicht, hebben een langere levensduur dan andere alternatieve materialen. Bij De Zinkspecialist krijgt u 10 jaar garantie als ze de zinken goten hebben aangebracht.

De zinken goten

De zinken goten hebben zich door de jaren heen bewezen. Zink is traditioneel en de zinken goten gaan al sinds mensenheugenis mee. Het is een goed product en heeft een lange levensduur. Het is ook de uitstraling dat zinken goten zo vaak worden aangebracht.

De Zinkspecialist

De dakgoot vervangen kunt u doen door contact op te nemen met De Zinkspecialist. De Zinkspecialist werkt vooral in Midden- en Zuid-Nederland. Na het contact komen ze de zinken dakgoot opmeten. De beugels die ze nodig hebben maken ze zelf. De dakgoot vervangen kunt u laten doen, als u de vrijblijvende offerte heeft ontvangen.