Heb je te maken met een situatie waarin het nodig is dat je een extra sanitaire voorziening moet laten plaatsen? Een nooddouche plaats je eenvoudig en snel op iedere plek in huis. Zo weet je bijvoorbeeld altijd zeker dat je tijdens een ingrijpende badkamer verbouwing aangenaam kunt blijven douchen. Een douche is namelijk altijd voorzien van een warmwatervoorziening en afvoerpomp.

Altijd een vaste prijs voor een looptijd van drie weken

Je bent altijd zeker van een vaste prijs voor een looptijd van drie weken. Ook weet je altijd zeker dat een nooddouche, pomp en warmwatervoorziening ook altijd worden gebracht, aan worden gesloten en op worden gehaald na gebruik. Op deze manier weet je altijd zeker dat je op tal van vlakken kan worden ontzorgd. Wel zo fijn om te weten, natuurlijk.

Inclusief ophalen, brengen, plaatsen en aansluiten

De verhuur van de douche is altijd zonder extra kosten en er worden ook nog eens geen bezorgkosten voor je gerekend. Ook wordt de complete aansluiting van de tijdelijke douchecabines altijd voor je verzorgd.

Kies uit een tijdelijke douche in verschillende soorten uitvoeringen

Kies uit een tijdelijke douche in verschillende soorten uitvoeringen. Denk hierbij aan een afmeting van 90 x 90 x 205 cm of een afmeting van 77,5 x 77,5 x 193 cm. Daarnaast is het ook nog eens mogelijk om een complete mobiele kamer te huren. Deze ruimtes bestaan uit een toilet, een douche, een zitje en een wastafel. Uiteraard kan een specialist je alles vertellen over het laten plaatsen van een douche of een complete kamer als je een keer contact opneemt. Naar wat voor soort constructie gaat je voorkeur op dit moment uit?