Als je lange materialen moet opslaan, dan is een draagarmstelling van Noordrek BV de beste oplossing. De draagarmstellingen bieden uitkomst voor het opslaan van zwaar materiaal dat anders moeilijk te vervoeren en op te slaan is. Met onze stellingen kunt u niet alleen nieuwe materialen opruimen, maar ook bestaande materialen efficiënt organiseren.

Wat is een draagarmstelling

Een draagarmstelling is een stapelbaar systeem voor het opslaan van lange materialen zoals plaatwerk, buizen, balken en profielen. Deze stellingen bestaan meestal uit kunststof schappen die op maat gemaakt zijn om aan de behoefte van elke klant te voldoen. Onze draagarmstellingen bieden vele voordelen ten opzichte van traditionele opslagsystemen, waaronder:

De verschillende soorten draagarmstellingen

Noordrek biedt verschillende soorten draagarmstellingen, zoals transportstellingen voor het vervoeren van materialen naar de locatie waar ze gebruikt worden, stapelbare stellingen voor opslag en rekken die direct te monteren zijn. Dit maakt onze stellingen geschikt voor een breed scala aan toepassingen. Of u nu kleine of grote hoeveelheden materialen wilt opslaan, er is altijd een passende oplossing beschikbaar.

Voordelen van een draagarmstelling van Noordrek

Met de draagarmstelling van Noordrek krijgt u verschillende voordelen ten opzichte van traditionele opslagsystemen. De stellingen zijn gemakkelijk te verplaatsen, waardoor ze eenvoudig aangepast kunnen worden aan de wisselende behoeften van uw bedrijf. Bovendien zijn de stellingen veilig en flexibel in gebruik, kunnen snel worden geïnstalleerd en hebben een hoge capaciteit voor het opslaan van lange materialen. Daarnaast zijn onze draagarmstellingen veel goedkoper dan andere opslagoplossingen, waardoor u meer kunt besparen op de totale kosten.

Veiligheid

Als extra voordeel van deze stellingen is dat ze voldoen aan alle veiligheidsnormen. Onze draagarmstellingen zijn robuust, hebben een hoge capaciteit en kunnen worden afgesteld op verschillende dieptes, waardoor uw materialen goed beschermd zijn tegen weersinvloeden. Bovendien zorgt de gebalanceerde verdeling van het materiaal over de gehele draagarmstelling ervoor dat er geen ongelijke lastverdeling ontstaat, wat ook bijdraagt aan de veiligheid.

Flexibiliteit

Uw bedrijf is misschien klein, maar dat betekent niet dat u geen gebruik hoeft te maken van draagarmstellingen. Onze stellingen zijn ontworpen om flexibel in te richten en aan te passen aan de behoeften van elke klant. Het systeem kan worden samengesteld met verschillende lades, planken en schappen die speciaal zijn ontworpen om al uw lange materialen op te slaan. U kunt uw opslagoplossing zelfs verder personaliseren door een breed scala aan accessoires toe te voegen zoals haakse bochten, T-kruisen, dwarsstukken enzovoort.

Noordrek BV: de beste partner voor al uw opslagbehoeften

Noordrek BV is de perfecte partner voor al uw opslagbehoeften. We bieden een breed scala aan draagarmstellingen die zijn ontworpen om al uw lange materialen te stapelen en op te slaan. Met meer dan 25 jaar ervaring in het ontwerpen van verschillende soorten draagarmstellingen, kunt u erop vertrouwen dat we de beste oplossing voor uw bedrijf kunnen leveren. Onze stellingen zijn veilig en flexibel, waardoor ze makkelijk passen in elke ruimte. Neem contact met ons op om te weten welk type draagarmstelling het beste bij u past!